fredag 9 november 2012

Sista examen imorgon!

Idag är det altså fredag, det är nu kväll oc vi har precis avslutat det mest effektiva och mest kvalitetsfulla (?!?) uppgift-skrivet i tidernas historia! 1500 ord och diverse extra bök och jobb med alla referenser så var det första av tre notat färdig skrivet! Blev ett oerhört bra resultat! ;)
Imorgon är det så dags för den sista examen på Griffith University! En examen som vi egentligen inte behöver göra så bra på alls, eftersom vi mer eller mindre redan har klarat kursen! =) Så det är ju nice!
Så imorgon blir det en hej-dundrandes fest, skulle man kunna säga! 
Så för er som inte riktigt förstår, som tror att vi var färdiga förra helgen så är det så här: Förra helgen var sista examen i de kurserna som vi har gått tillsammans med fysio-klassen här nere. Det var alltså två kurser, den trede kursen har vi gått med de som är på sista året av tre i sin "under-graduate", det vill säga det man måste gå innan man kommer in på fysio =)
Så förra helgen var det alltså sista gången med "gänget" vilket var otroligt tråkigt.... Vi hoppas vi får chans att träffa några av dom igen innan vi lämnar guld kusten!
Nu ska ni få se på lite bilder! Med en liten kommentar på varje så ni förstår vad ni ser ;)
Snakkest!
 
 
Jag och Maren förstod oss inte på allt vi lärde oss här nere...men det var bara o le och se glad ut!!

Vi var inte dom enda som av och till höjde på ögonbrynen!
Ska tilläggas att detta var tekniker vi lärde oss efter den praktiska examen, alltså lite mer allternativ fysioterapi! ;)

Efter avslutad examen, den sista med "gänget" så var det dags för den obligatoriska "exam-drink"! Vääldigt trevlig tradition!

Äntligen fick jag min (mina?) öl!!

Maren jobbar oxå på för fullt för att njuta av en öl på samma sätt! Det går väl sådär... ;)

Efter ölen var det dags för den obligatorska volleybollen!
Smarta aussies som killarna är, så hjälper dom varandra att skydda sig mot den stadigt starkare sommar-solen!! Mysigt ;)
För er som har undrat! Här är la familia! Hemma hos Patrik och Alex för ännu en utsökt måltid!!
Patrik (sverige/skåne) Camilla (norge) Alex (sverige/skåne) Sofie (sverige) Maren (norge) Christne (norge)
Och om man sover över hos killarna så kan man få avnjuta denna underbara frukost, på denna underbara ballkong och titta på valarna som simmar förbi med ett fantastiskt sällskap!
Så har vi haft tid o ligga på stranden en dag denna vecka! Det var härligt!!

Men oxå lite för soligt....så det är bra att surfbrädorna kan vara till nån nytta när vågorna är allt för vilda för att man ska få nåt gjort ute i havet!



1 kommentar: